1
1

Evenementen & Festivals

Eerlijk is eerlijk: als wij zeggen dat we kwaliteit en service leveren, dan zeggen we niks nieuws. Toch werken we bij Klerkx op een onderscheidende manier. Hoe dan? Bijvoorbeeld doordat wij alles in eigen huis voor u regelen: van transport tot de reiniging van onze materialen. En in ons eigen magazijn kunnen we een ruime voorraad event-materialen kwijt.

Op die manier houden we grip op wat we doen: wanneer we afspreken dat we u op woensdag onze materialen leveren, dan staan we er ook. Als wij zeggen dat onze materialen gegarandeerd schoon en gecontroleerd zijn, dan zijn ze dat ook. En als u ons vraagt of onze materialen beschikbaar zijn, dan checken we dat direct in ons eigen magazijn. Afspraak is afspraak!

SPOEDLEVERING OF ADVIES NODIG?

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT

Bistro set

Bistro stoel, 1,95 excl. btw
Bistro tafel 70x70 cm,
4,95 excl. btw

INNOVATIEF & EFFICIËNT

Bij Klerkx denken we graag na over de manier waarop we uw event nóg slimmer kunnen beleveren. Dat scheelt ons, maar ook u mankracht, tijd, moeite en kosten. Zo ontwikkelden we in eigen beheer een innovatief nieuw systeem om materialen compacter op te slaan en efficiënter over festival- en eventterreinen uit te rijden. Sneller, minder foutengevoelig, gemakkelijker en met minder kans op schade. Hiermee bieden we een uniek systeem, waarmee we voorop lopen in het vakgebied!

Waarom
Klerkx Rental?

• Afspraak is afspraak
• Alles in eigen huis: grip op
   kwaliteit en snelheid
• Innovatieve nieuwe systemen voor
   nóg meer snelheid en efficiëntie
• Flexibel in (spoed)leveringen
   en service
• Eerlijk en vertrouwd:
   je kunt op ons rekenen!

Meer weten?

Vraag direct een prijsindicatie aan of neem contact met ons op!

Onze festivals & events

Wij beleveren een breed scala aan kleine én grote evenementen. Benieuwd voor wie wij dat doen? Bekijk onze referenties!