Klerkx Verhuur, een impressie…

Enkele indrukken om u een beeld te geven van Klerkx Verhuur. Daarnaast gebruiken we deze pagina om u op de hoogte te stellen van nieuwe ontwikkelingen. Nieuwe diensten, nieuw materiaal… de dingen die wij denken dat wat extra aandacht verdienen.

Vrachtwagen Klerkx Verhuur

Professionele mensen en goed transport


Het is niet alleen ons uitgebreide assortiment waarmee wij in bijna alle behoeften kunnen voorzien voor feesten, partijen en evenementen. We kunnen ook alles voor u transporteren, van een bartafel en vijf krukken tot podia en een complete inrichting. En we hebben de mensen die het voor u bezorgen en in elkaar kunnen zetten.

Klerkx Verhuur Toiletbox

Tijdelijke toiletvoorziening


Een feestje, een bouwlocatie of een evenement. Voor elke situatie hebben wij de geschikte oplossing als het gaat om tijdelijke toiletvoorziening. Toiletboxen, plaszuilen en toiletwagens in alle maten. Toiletten voor minder validen. Van 1 tot 60.000 personen kunnen wij u helpen aan een gepaste oplossing.

Klerkx Verhuur tenten

Sfeervol verzorgd


Elke locatie vraagt om zijn eigen benadering. Wij denken graag met u mee. Met de ervaring die we hebben zijn we een prima klankbord om samen met u uw wensen, in combinatie met de praktische mogelijkheden van de locatie en het materiaal, om te zetten tot een sfeervol geheel.

Klerkx Verhuur stoelen

Van staantafels tot complete inrichting


Ontzorgen. Verzorgen. Bezorgen. En natuurlijk liever vandaag dan morgen… Als wij kunnen bijdragen aan het succes van uw evenement, dan zullen wij daar alles aan doen. Kijk eens rond waarmee wij u van dienst kunnen zijn of bel ons voor een passend advies. We verhuren bijna alles, verkopen zelden nee en de service is gratis!